נפגשים הכרויות בחינם
 • חדש ! לוח מודעות לשותפים לטיולים בארץ ובחו"ל לפרטים לחצו כאן • תוקנה הבעיה עם המיילים לתמיכה - גלישה מהנה!
לילה טוב !
01 יול | 02:16
אורח [ התחבר/י ]
32 מחוברים
0 בחדר השיחה 
24 גברים, 8 נשים

דוד

גבר, בן 62, גרוש
חיפה, ישראל (95134)

עזרהעזרה
התמונות שלי
תמונה ראשית
מערכת יחסים בעיני היא
לא יודע מה זה אידאלי אבל אני רוצה להיפרד ממך בבוקר , ואחרי חצי שעה להתקשר אלייך לעבודה ולשאול מתי את מסיימת היום.אהבה , צחוק, הנאה מדברים משותפים.פשרות , חשוב מאוד.
ממש בקצרה
שמי דוד בן 62 אני גרוש ומתגורר ב- חיפה. אני מחפש קשר למטרת חברות, נישואין, בילוי, טיול, מע' יחסים. יש לי 2 ילדים, ההשכלה שלי היא הנדסאי, תחום העיסוק שלי הוא היי-טק ומצבי הכלכלי ממוצע. המוצא שלי ספרדי, השקפותי הפוליטיות נוטות לאין דעה. אני יהודי חילוני. אני דובר אנגלית, עברית, המזל שלי הוא טלה. חיית המחמד שלי היא : אין לי. אני מעשן אך רוצה להפסיק ואני שותה אלכוהול לפעמים.
מראה חיצוני
אני נראה טוב ומבנה הגוף שלי רזה. שיערי קצר בצבע אפור ועיני חומות. הגובה שלי: 165 ס"מ.
אני מחפש
נשים בגילאים : 50 עד: 65
בטווח : 75 ק"מ מחיפה, ישראל
מצב משפחתי : רווקה, פרודה, גרושה, אלמנה
בגובה : 150 עד 170 ס"מ
אני מספר על עצמי ש...
אינטליגנטי, הומוריסטי, אוהב מאוד מוזיקה
מחפש קשר רציני.הנדסאי אלקטרוניקה. (יותר מדי רציני בתמונות אבל כך זה יוצא...:).קצת קשה לספר עלי ומעדיף שיחה פנים מול פנים.
בילויים ותחביבים
אני אוהב לבלות ב : בתי קפה, ערב בבית, פאבים, קולנוע
התחביבים שלי הם : הליכה ברגל, טיולים, מוסיקה
מוסיקה ואוכל
מוזיקה מועדפת : רוק, שירים ישנים
מאכלים אהובים : איטלקי, ברביקיו, יהודי
רוצה לפגוש
קשר רציני ואהבה.זה בגדול , אין רשימת מכולת ,כשזה מתאים אז יודעים.להגדיר מראש תכונות שמחפשים אצל בן הזוג זה לא הכי נכון לעשות,כל אדם הוא עולם בפני עצמו.בגדול , אינטילגנציה , חוש הומור .